Contact & reserveer

Contacteer ons

Adres

Manoir du notaire

Avenue du Centenaire 1
6997 Erezée - België 
E-mail: ellen@manoirdunotaire.be
Tel. of WhatsApp + 32 475 53 30 71

Reservaties vanaf januari 2021 worden telefonisch of per mail besproken en ingeboekt. Zolang er restricties zijn op het samenkomen en de ‘knuffelcontacten’ kunnen wij enkel verblijven toestaan die aan de voorwaarden van het Overlegcomité voldoen. We bieden de mogelijkheid om het huis te huren tot 8 personen aan een lagere prijs voor de periode januari tot en met juni 2021. Wanneer deze maatregelen in positieve zin wijzigen zullen wij uiteraard onze woning openstellen voor alle familiebijeenkomsten en vriendengroepen. Indien u dit wenst kunnen we wel boekingen aanvaarden voor ‘meerdere bubbels’ en wachten we samen de evolutie van de pandemie en de nodige versoepelingen af of uw verblijf al dan niet kan doorgaan.

Aarzel niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder bij alle mogelijke vragen

 

Algemeen

U kunt onze woning huren voor een weekend, een lang weekend, een week of een andere aangepaste periode. Deze kunt u per mail of telefonisch aanvragen.

Prijs per nacht hangt af van de periode waarin u boekt. In deze prijs zitten alle verblijfskosten, behalve de schoonmaak- en gebruikskosten.

Weekend: vrijdag 16.00u - zondag 18.00u

Lang weekend: donderdag 16.00u - zondag 18.00u OF vrijdag 16.00u - maandag 10.00u

Midweek: maandag 16.00u - vrijdag 10.00u

Week: maandag 16.00u - maandag 10.00u OF vrijdag 16.00u - vrijdag 10.00u

Om een idee te krijgen van de prijzen verwijzen wij u graag naar de onderstaande prijzentabel voor 2021 en 2022. 

Boeking

1. Via deze website of per mail maakt u een voorlopig reservatieverzoek. Indien uw reservatieverzoek wordt aanvaard, krijgt u van ons een bevestigingsmail met een reserverings-overzicht, de algemene voorwaarden en een voorschotfactuur. De gevraagde periode wordt gedurende 7 dagen voor u in optie gehouden.

2. Het voorschot van 30% van de huurprijs, gebruikskosten en de waarborg dienen binnen deze 7 dagen te worden betaald. Bij een boeking uiterlijk 8 weken (56 dagen) vóór de aanvang van het verblijf is het voorschot gelijk aan de betaling van de volledige verblijfskosten en de waarborg.

3. Indien u het voorschot en de waarborg tijdig betaalt, wordt uw reservatieverzoek een definitieve reservatie en is de overeenkomst gesloten.

4. De annulatievoorwaarden vindt u terug in onze algemene voorwaarden. Bij annulatie wordt de waarborg altijd volledig terugbetaald.

5. Raadpleeg hieronder onze algemene voorwaarden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verblijfskosten

De huur is afhankelijk van de periode waarin u verblijft. 

Wanneer uw verblijf in een korte schoolvakantie valt of wanneer uw verblijf samenvalt met een wettelijke feestdag, dan gelden andere verblijfsmogelijkheden en tarieven.

In deze prijs is inbegrepen:

 • Bedlinnen
 • Badlinnen (1 grote en 1 kleine handdoek per persoon)
 • Keukenpakket (2 schotelvodden, 2 vaatdoeken, 1 handdoek, 1 extra handdoek voor bij het toilet)
 • Benodigdheden voor de kachel en de vuurschaal: aanmaakblokjes, aansteker
 • Baby- en kleuterpakket (op aanvraag)
 • Seminariepakket (op aanvraag)
 • 8 extra grote handdoeken in de wellnessruimte
 • Toeristenbelasting
 • Dossierkosten

Bijkomende kosten

Gebruikskosten (internet, verwarming, water, hout, afvalverwerking):

 • € 45 per nacht (mei tot en met september, zomerseizoen)
 • € 60 per nacht (oktober tot en met april, winterseizoen)
  Als de twee seizoenen binnen uw verblijf vallen, dan wordt het bedrag van de gebruikskosten gebaseerd op het seizoen waarin de eerste dag van het verblijf zich bevond.

Eindschoonmaak: 

€ 175

Waarborg: 
€ 600

Elektriciteitskosten:
De elektriciteitskosten worden geregistreerd en apart aangerekend. Deze kunnen zeer exact per verblijf bepaald worden. Deze kosten worden afgetrokken bij het terugstorten van de waarborg, uiterlijk 2 weken na het verblijf.