Voorwaardelijkheidsverklaring
Voorwaardelijkheidsverklaring

Voorwaardelijkheidsverklaring

 

Deze website is eigendom van Manoir du Notaire – Lenterom BV 

Contactpersoon: E. Desmet 

Maatschappelijke zetel: Ieperstraat 440 8930 Menen 

Telefoon: +32 475 53 30 71

E-mail: info@manoirdunotaire.be 

Ondernemingsnummer: BE 0449.949.841 

 

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. 

 

Intellectuele eigendomsrechten 

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Manoir du Notaire – Lenterom BV of rechthoudende derden. 

 

Beperking van aansprakelijkheid 

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. 

 

Manoir du Notaire – Lenterom BV levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Manoir du Notaire – Lenterom BV de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. 

 

Manoir du Notaire – Lenterom BV kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren. 

 

De inhoud van de site kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. 

 

Manoir du Notaire – Lenterom BV geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website. 

 

Manoir du Notaire – Lenterom BV kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker. 

 

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. 

 

Manoir du Notaire – Lenterom BV verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan. 

 

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken. 

Het Belgisch recht is van toepassing op deze website. In geval van een geschil is enkel het gerechtelijk arrondissement, waaronder de maatschappelijke zetel van Manoir du Notaire – Lenterom BV valt, bevoegd. 

 

 

 1. Algemeen

U kunt onze woning huren voor een weekend, een lang weekend, een week of een andere aangepaste periode. Deze kunt u per mail of telefonisch aanvragen. 

weekend: vrijdag 16.00u – zondag 18.00u 

lang weekend: donderdag 16.00u – zondag 18.00u OF vrijdag 16.00u – maandag 18.00u 

midweek : maandag 16.00u – vrijdag 10.00u 

week: vrijdag 16.00u – vrijdag 10.00u

 

 1. Boeking
 2. Via deze website maakt u een voorlopig reservatieverzoek. Indien uw reservatieverzoek wordt aanvaard, krijgt u van ons een bevestigingsmail met de algemene voorwaarden en wordt de gevraagde periode gedurende 7 dagen voor u in optie gehouden.
 3. Het voorschot van 30% van de huurprijsen de waarborgdienen binnen deze 7 dagen te worden betaald. 
  Bij een boeking uiterlijk 8 weken (56 dagen) vóór de aanvang van het verblijf is het voorschot gelijk aan de betaling van de volledige verblijfskosten en de waarborg. 
 4. Indien u het voorschoten de waarborgtijdig betaalt, wordt uw reservatieverzoek een definitieve reservatie en is de overeenkomst gesloten.  
 5. Annulatievoorwaarden:

– tot de 42ste dag vóór aanvang van het verblijf: annulatiekost = 30% van de huurprijs 

– tot de 28ste dag vóór aanvang van het verblijf: annulatiekost = 60% van de huurprijs 

– tot de 7de dag vóór aanvang van het verblijf: annulatiekost = 90% van de huurprijs 

– na de 7de dag vóór aanvang van het verblijf: annulatiekost = 100% van de huurprijs 

Bij annulatie wordt de waarborg altijd volledig terugbetaald.  
 

 1. Verblijfskosten

Voor de meest actuele prijzen verwijzen wij u graag door naar onze boekingskalender. 

De huur is afhankelijk van de periode waarin u verblijft. 

Wanneer in uw verblijf in een korte schoolvakantie valt of wanneer uw verblijf samenvalt met een wettelijke feestdag, dan gelden andere verblijfsmogelijkheden en tarieven. 

In deze prijs is inbegrepen: 

 • Bedlinnen 
 • Badlinnen (1 grote en 1 kleine handdoek per persoon) 
 • Keukenpakket (2 schotelvod, 2 vaatdoeken, 1 handdoek, 1 extra handdoek bij het toilet) 
 • Benodigdheden voor de kachel en de vuurschaal: hout, aanmaakblokjes, aansteker 
 • Baby- en kleuterpakket (op aanvraag) 
 • Seminariepakket (op aanvraag) 
 • 8 extra grote handdoeken in de wellnessruimte (vanaf 2021) 
 • Toeristenbelasting  
 • Dossierkosten  

 

 1. Bijkomende kosten

Gebruikskosten (elektriciteit, internet, verwarming, water): 

 • € 50 per nacht (mei tot en met september) 
 • € 60 per nacht (oktober tot en met april) 

Vanaf 2021 (start wellness) 

 • € 55 per nacht (mei tot en met september) 
 • € 65 per nacht (oktober tot en met april) 

Als de twee seizoenen binnen uw verblijf vallen, dan wordt het bedrag van de gebruikskosten gebaseerd op het seizoen waarin de eerste dag van het verblijf zich bevond. 

Eindschoonmaak: 

€ 150 

Vanaf 2021 (wellness):  

€ 175 

Waarborg: 

€ 600