Om te ontspannen

Om te ontspannen

De woning biedt tal van mogelijkheden om te ontspannen, zowel binnen als buiten, en voor jong en oud.

Binnen

Wie graag leest kan eens neuzen in onze grote boekenkast in de tv-ruimte. Er is ook een smart-tv met Netflix en surroundsysteem aanwezig. In het gezellige salon staat een oude piano voor de liefhebbers. U kunt er ook langspeelplaten uit verschillende genres beluisteren op onze oude platenspeler, terwijl u rustig de krant leest of een spelletje kaart of poker speelt. In de grote leefruimte vooraan staat een authentieke schaakbord voor wie wil. In onze zonnige erker met uitzicht op de tuin is het heerlijk toeven. Op de eerste verdieping kunt u ontspannen in onze ruime wellness.

20200727_215056

Buiten

Een balletje gooien doet u op de verlichte petanquebaan.
Op het gazon is er ruim plaats om met familie of vrienden een Kubb-spel of Mölkky-spel te spelen. Beide spelen vindt u in het koetshuis en mag u gebruiken.
De vuurschaal staat voor u klaar en is voorzien van houtblokken.
Een wandeling in de romantisch aangelegde tuin en ruime schapenweide met eeuwenoude bomen brengt u misschien tot rust. Geniet van een tasje thee op de ligbedden of in de hangmat achteraan de tuin met zicht op de ondergaande zon.

Petit Manoir du Notaire

Voor de kinderen

Er is een ruime speelhoek voor de kinderen voorzien in de bijkeuken. Er hangt een oud schoolbord aan de muur en in de kast zitten verschillende speeldozen, puzzels en gezelschapsspelletjes. Buiten kunnen jonge kinderen zich vermaken in onze 'Petit Manoir du Notaire' (onze boomhut met glijbaan) in het zicht van de keuken en de leefruimte. In de schapenweide kunnen ze ravotten naar hartenlust. Er is ook een kabelbaan (30m) en er zijn slingerbuizen aanwezig.

Koetshuis

In het koetshuis kunt u uw fietsen of ander materiaal opbergen.
Daag uw vrienden uit om een partijtje tafelvoetbal te spelen.
Of kroon u tot dartskampioen van de familie.

Op de eerste verdieping in ons koetshuis vindt u een aantal oude volksspelen in de kast. Probeer ze zeker eens uit! 

Wellness 2

Wellness

De luxueuze wellness is de kers op de taart van onze vakantiewoning. 
Helemaal ontspannen doet u in onze ruime sauna, in onze stoomcabine of onder onze regendouche.
Uw spieren krijgen de verwenbeurt die ze nodig hebben voor onze infraroodstralers. Daarnaast is er een gezellige rusthoek in onze wellnessruimte. Zo kunt u zich optimaal ontspannen tijdens uw wellnesskuur.